Examine This Report on diş beyazlatma ne kadar

Wiki Article



Ev tipi diş beyazlatma ve klinik ortamda diş beyazlatma olarak two'ye ayırabileceğimiz diş beyazlatma yolları hakkında detaylara geçelim.

Yukarıda Evde Doğal Diş Beyazlatma Yöntemlerinden bahsettik. Bunların yanı sıra dişteki sarı lekeleri geçirmek ve dişleri beyazlatmak için ipuçları:

Peki ama nasıl? Bu yazımızda sizlerle diş beyazlatmanın derinlerine iniyor ve tüm bilinmeyenlere ışık tutuyoruz. Önce diş beyazlatma nedir kısaca tanımlayarak yazımıza başlayalım.

Alanında uzman ve eğitimli bir diş hekimi tarafından, profesyonel yöntemler ile gerçekleştirilen diş beyazlatma işlemlerinin kişinin sağlığına kısa ya da uzun vadede herhangi bir zararı yoktur.

We offer a full range of cosmetic and plastic surgical treatment strategies in Istanbul focused on Worldwide customers.

Bir diğer çOkay fazla sorulan soru olan diş beyazlatma kalemi işe yarıyor mu sorusu işe kısaca evet diye yanıtlanabilir. Ev tipi diş beyazlatma yöntemleri arasında en sık uygulananlardan biri olan diş beyazlatma jeli uygulamaları kişilerin ağız ve diş sağlık durumlarına bağlı olarak son derece etkili ve verimli sonuçlar verebilmektedirler.

Bu işlem sırasında dişlerin rengi beyaz dönerken derinlemesine bir temizlik işlemi de uygulanır. Diş beyazlatma açısından temizlik kendi içinde oldukça spesifik uygulamalara sahiptir.

Beyazlatma kalemini kullandıktan sonra en az 10 dakika içerisinde hiçbir şey yenilip ya da içilmemelidir kalemi tüm dişlerinize tek tek uygulamalısınız. Dişlerinizi beyazlatırken kalemi Helloçbir şekilde cildinize temas ettirmemiz diş beyazlatma ücretleri gerekir.

Uzmanlarımız, dişlerinizin durumu ve beklentileriniz doğrultusunda size özel bir tedavi prepareı oluşturacak ve buna bağlı olarak en uygun fiyatı belirleyecektir.

Dişlerinizin beyaz be sağlıklı olabilmesi için theğız ve Diş bakımımıza gereken özeni göstermeniz gerekir. Bunun için dişlerinizi düzenli olarak fileırçalamalı, diş ipi kullanmalı ve çeşitli gargaralarla ağız ve diş hijyeninizi tam olarak gerçekleştirmeniz gerekir. Ağız ve diş temizliğinizi ya da bakımınızı düzenli olarak gerçekleştirmediğinizde diş beyazlatma kalemi ilk başta bir beyazlık oluştursa da ilerleyen süreçte bir işe diş beyazlatma zararlı mı yaramayacaktır.

Bu nedenle bu tarz bantları kullanmak yerine daima diş hekiminden destek almanız, ağız ve diş sağlığınız için atacağınız en doğru advertımdır.

Bundan dolayı beyaz dişlere sahip olmak isteyenler veya diş beyazlatmak isteyenler su içmeyi ihmal etmemeli. Ayrıca yemekten sonra ağzı su ile yıkayıp suyun her yere gitmesi sağlanmalı, ağız iyice çalkalanmalı. Bu da diş aralarında kalan yiyecek artıklarını çıkarır.

Düzenli olarak bu diş macunuyla dişlerinizi fırçalamanız halinde dişlerinizin kısa sürede beyazlamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu karışımın diş etlerinizi de koruyacağını belirtelim.

Tüm sigorta şirketlerinden hemen teklif al Son olarak, sizing sigorta tekliflerinizi sunabilmemiz için aşağıdaki bilgi ve onaylarınızı almamız gerekiyor.

Report this wiki page